• Verzending vanaf €2,49
  • Gratis verzending Gem. Enschede

Reparatiekosten

PS Parts berekend geen uurloon, dit scheelt jou al weer flink in de portemonnee. Wel berekenen wij wat andere standaardkosten door:

- Wij brengen per reparatie €2,50 administratiekosten in rekening. 
- Wij stimuleren het correct verwerken en scheiden van afval, hierom brengen wij €0,20 afvalheffing per te vervangen onderdeel in rekening.

Genoemde prijzen zijn incl. 21% btw.

Reparatiekosten controllers

Wanneer een controller online is aangemeld, zullen wij een persoonlijke bevestiging sturen. Bij deze bevestiging zullen wij direct een prijsindicatie meegegeven. Wanneer deze prijsindicatie akkoord bevonden wordt, mag de controller verstuurd of langs gebracht worden. Indien de prijsindicatie niet akkoord is, mag de reparatieaanvraag altijd geannuleerd worden. Hier rekenen wij geen kosten voor.

Het is soms lastig te beoordelen aan welk onderdeel het probleem precies ligt. Wanneer wij een controller gaan repareren controleren wij dus eerst welk onderdeel vervangen moet worden. Mocht de prijs lager zijn dan, of gelijk zijn aan, het afgesproken bedrag dan zetten de reparatie direct voort. Mocht het bedrag hoger zijn dan het afgesproken bedrag dan nemen wij eerst contact met je op om te vragen of de kosten akkoord zijn.

De prijzen van de onderdelen zijn hetzelfde als die in onze webshop. Weet je dus op voorhand welk onderdeel vervangen moet worden? Neem dan een kijkje in onze webshop om een idee van de kosten te krijgen. 

Reparatiekosten consoles

Voor de console hebben wij minder tot geen onderdelen op voorraad liggen. Neem hierom vooraf contact met ons op zodat wij de benodigde onderdelen eventueel kunnen bestellen en/of een prijsindicatie kunnen geven. Doorgaans duurt een reparatie van een console langer dan een controller, het bestellen van de onderdelen is hier o.a. een reden van.  

Geen resultaat? Geen kosten!

Mocht nou blijken dat jouw controller of console toch niet te repareren is, dan berekenen wij geen kosten aan jou door. 

Eventuele verzendkosten zijn wel voor eigen rekening, ook wanneer wij een product niet kunnen repareren. Je kunt er eventueel voor kiezen om het product niet terug te nemen en het product  door ons over te laten nemen. (eventueel tegen een financiële vergoeding)