Retourneren van je PS Parts bestelling

Binnen 14 dagen na aankoop is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om je bestelling geheel (of gedeeltelijk) zonder reden van opgave retour te sturen. Is een product defect, en valt deze binnen de garantie? Ook dan is het mogelijk om een product retour te sturen.

LET OP! controleer voor verzending altijd of jouw bestelling wel in aanmerking komt voor herroeping/retournering.
Twijfel je? Neem dan contact met ons op via info@psparts.nl 

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

Bol.com bestelling

Bestellingen geplaatst via via bol.com dienen retour aangemeld te worden via je bol.com account, dit kan niet via onze website.
Ga naar je bol.com account > Mijn bestellingen > Selecteer de betreffende bestelling > Selecteer Retour aanmelden en volg de stappen.

Retour aanmelden
Noteer je IBAN-nummer indien je het aankoopbedrag retour wilt ontvangen. 


Na ontvangst van je retour proberen wij je retour binnen 14 dagen af te wikkelen.

Retour online aangemeld, hoe verder?

Zodra je je retour hebt aangemeld is het tijd om het te retourneren artikel goed in te pakken. Maak bij voorkeur gebruik van een bubbeltjes envelop of een goede stevige doos. Op de enveloppe kun je ons retourlabel gebruiken, vul bij "afzender" jouw postcode en huisnummer in, noteer bij "ordernr" jouw bestelnummer, deze kun je terugvinden op de factuur. Voeg tevens het retourformulier toe aan de enveloppe/doos. Zonder vermelding van het ordernummer kunnen wij een ontvangen retour niet verwerken.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen. 

Download je retourlabel

Vul het bijbehorende retourformulier in en voeg deze te aan je retourzending.

Retourlabel

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

Er zijn een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden:

Je hebt het recht om bestellingen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retour aan te melden. Na aanmelding heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Het staat je vrij om een eigen vervoerder te kiezen.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@psparts.nl of maak gebruik van bovenstaand retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres

PS Parts
T.a.v. Retouren
Citroenvlinder 128
7534 LB  ENSCHEDE

TIP; verzend je retour met een track & trace code, zo kun je je retour altijd traceren en heb je een bewijs van je retourzending.
Niet ontvangen retouren kunnen wij logischerwijs niet verwerken.