Retourneren van je PS Parts bestelling

Binnen 14 dagen na aankoop is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om je bestelling geheel (of gedeeltelijk) zonder reden van opgave retour te sturen. Is een product defect, en valt deze binnen de garantie? Ook dan is het mogelijk om een product retour te sturen.

LET OP! controleer voor verzending altijd of jouw bestelling wel in aanmerking komt voor herroeping/retournering. Twijfel je? Neem dan contact met ons op via info@psparts.nl 

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

Bol.com bestelling

Bestellingen geplaatst via via bol.com dienen retour aangemeld te worden via je bol.com account, dit kan niet via onze website.
Ga naar je bol.com account > Mijn bestellingen > Selecteer de betreffende bestelling > Selecteer Retour aanmelden en volg de stappen.

Retour aanmelden
Noteer je IBAN-nummer indien je het aankoopbedrag retour wilt ontvangen. 


Na ontvangst van je retour proberen wij je retour binnen 14 dagen af te wikkelen.

Retour online aangemeld, hoe verder?

Binnen uiterlijk 3 werkdagen ontvang je van ons bericht of jouw retouraanvraag is goedgekeurd. Deze 3 werkdagen berekenen wij niet mee met het 14dagen herroepingsrecht. Controleer ook je ongewenste mail.

Zodra je retour is goedgekeurd zien wij jouw retour graag binnen 14 dagen tegemoet. De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen. Voeg het retourformulier bij de retourzending toe, of vermeld duidelijk het ordernummer bij de retourzending. Retourzendingen zonder informatie kunnen niet verwerkt worden.

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

Er zijn een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden:

Je hebt het recht om bestellingen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retour kosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, of €4,15 per brievenbus pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@psparts.nl of maak gebruik van ons retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres

PS Parts
T.a.v. Retouren
Citroenvlinder 128
7534 LB  ENSCHEDE

TIP; verzend je retour met een track & trace code, zo kun je je retour altijd traceren en heb je een bewijs van je retourzending.
Niet ontvangen retouren kunnen wij logischerwijs niet verwerken.