Één controller huren

Je hebt er voor gekozen om één controller te gaan huren. Vul onderstaand formulier s.v.p. zo uitgebreid mogelijk in.
Kies het aantal dagen dat je de controller wilt huren. Blijkt tussentijds toch dat je de controller niet meer nodig hebt? Neem dan contact met ons op en plan een inlever moment. Wij zullen de min dagen van het te betalen bedrag aftrekken. 

Wij vragen tevens om een kopie van je legitimatie, waarom doen wij dit? 
Bij het verhuren van een of meerdere controllers willen wij graag weten met wie wij te maken hebben. Hierom vragen wij je om een kopie (of foto) van je legitimatie te uploaden. Wij bewaren dit tot het moment van inlevering. Bij het inleveren van de controller ontvang je jouw kopie (of foto) retour of zullen wij de online ingeleverde kopie verwijderen uit ons systeem. 

Huuraanvraag één (1) controllerMocht het blijken dat de controller toch minder lang nodig blijkt, mag de controller eerder retour ingeleverd worden. Het verschil zullen wij verrekenen en storten wij retour. 

Persoonsgegevens klant

LET OP, scherm je burgerservicenummer (BSN) en documentnummer af. Toegestaande kopieën zijn: rijbewijs, paspoort of ID-kaart.

Upload je liever niet je legitimatie? Dat is geen probleem, neem dan een kopie van je legitimatie mee en overhandig deze bij het afhalen van de controller.

De huurvoorwaarden zijn onder dit formulier te vinden. Lees de voorwaarden goed door, bij het verzenden van dit formulier ga je de huurovereenkomst automatisch aan. 


Huurvoorwaarden

Belangrijkste punten uitgelicht

- Per te huren controller brengen wij (vooraf) €25,- borg in rekening. Deze kan van te voren online betaald worden of bij het moment van afhalen per pin of gepast betaald worden.
- Bij het afhalen bekijken wij samen met jou als klant naar de staat van de controller(s). Het is belangrijk dat je de controllers in dezelfde staat weer inlevert. 
- Wanneer je de controller(s) in dezelfde staat inlevert verrekenen wij het te betalen huurbedrag met de borg. Het restant bedrag zullen wij contant of per overboeking aan je terugbetalen.
- Wanneer de controllers defect of met schade ingeleverd worden, zijn deze kosten voor jou als klant. Deze kosten houden wij in op de betaalde borg.