Kan ik nog een PlayStation 5 bestellen?

Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om een pre-order bij ons te plaatsen, je betaald vooraf 5% van het totale bedrag aan. Hiermee ben je verzekerd van een PlayStation 5, zodra wij deze kunnen leveren. Betaal je niet via iDeal of Bancontact? Zorg dan dat jouw betaling binnen twee werkdagen door ons is ontvangen. Wanneer wij na twee werkdagen geen betaling hebben ontvangen zullen wij jouw pre-order annuleren en de pre-order beschikbaar stellen voor een ander.

UPDATE 12/02/21:
Momenteel is het niet meer mogelijk om nieuwe pre-orders te plaatsen. Het is nog niet bekend wanneer er nieuwe pre-orders geplaatst kunnen worden. 

UPDATE 19/03/21
Levering II is volledig geleverd, wij hopen snel ook de mensen van de 3e levering te kunnen voorzien van een PS5.
Tevens hebben wij de 4e levering van de PS5 geschrapt, wij zullen geen 4e levering organiseren.

Onderstaand de beschikbare levermomenten:

Levermoment Verwachte leverdatum Beschikbaarheid
Levering I (november 2020) 19 november 2020 UITVERKOCHT & VOLLEDIG GELEVERD
Levering II (eind december 2020) week 53 (2020) UITVERKOCHT & VOLLEDIG GELEVERD
Levering III (begin 2021) week 14 (2021) UITVERKOCHT
Levering IV (nog niet bekend) GESCHRAPT Wij zullen geen 4e levering organiseren.

laatste update: 19/03/2021


Ik heb een pre-order geplaatst, wanneer kan ik de PlayStation 5 verwachten?

Allereerst bedankt voor je bestelling! Wij waarderen het enorm dat je er voor hebt gekozen om de PlayStation 5 bij ons te pre-orderen.
Bij het plaatsten van je bestelling heb je gekozen voor een levermoment, onderstaand vind je een overzicht met de verwachte leveringen per levermoment.

Gekozen levermoment Verwachte leverdatum Huidige leveringsindicatie Datum devinitieve levering
Levering I (november 2020) 19 november 2020 GELEVERD 19 - 20 november 2020
Levering II (eind december 2020)* week 52 (2020) GELEVERD Week 10 & week 11 2021
Levering III (begin 2021) week 14 (2021) april 2021 n.n.b.

laatste update 19/03/2021.      |     *klanten van levering II hebben op 26/01/2021 een email met meer informatie ontvangen. Controleer ook postvak ongewenst.


Kan het zijn dat de PlayStation 5 eerder geleverd wordt? 

Wij hebben een toezegging van een "X" aantal PS5's, hiervan stellen wij er 90% beschikbaar voor een pre-order. Op deze manier hoeven wij niet te veel mensen teleur te stellen wanneer er blijkt dat er toch minder PS5's geleverd worden dan verwacht. Mocht het toegezegde aantal toch geleverd worden zullen wij de overige PS5's uitleveren op de volgende pre-orders. De kans is klein, maar het kan dus zijn dat je jouw PS5 eerder in huis hebt dan verwacht. 

UPDATE 12/02/21:
Door de huidige omstandigheden (Coronamaatregelen en de extreme schaarste) hebben wij de geplande levering van levering II helaas niet kunnen waarmaken. Het ziet er hierdoor dan ook naar uit dat de PlayStation 5 voor levering III niet eerder geleverd zal worden dan gepland. 


Wanneer betaal ik het restantbedrag? 

Uiterlijk 5 dagen voor levering ontvang je van ons een mail met hierin de laatste gegevens, factuur en betaallink. Het is ook mogelijk om de factuur te voldoen d.m.v. een overboeking. Wanneer het restantbedrag is voldaan zullen wij jouw PS5 leveren op de aangegeven datum.


Hoe wordt ik op de hoogte gehouden?

Deze pagina wordt direct geüpdatet wanneer er nieuwe informatie is, op deze pagina vermelden wij de datums welke ons bekend zijn.

Wanneer een levering dusdanig vertraagd is zullen wij je hiervan per mail op de hoogte brengen. (Houdt je spam ook goed in de gaten!) 
Wanneer de levering van je PS5 bekend is ontvang je hiervan per mail direct een persoonlijk bericht. (Houdt je spam ook goed in de gaten!) 


Ik wil een pre-order annuleren, wat nu?

Het is mogelijk om een pre-order te annuleren, dit kan via: Annuleren pre-order

Wanneer wij (PS Parts) jou niet tijdig van een PS5 kunnen voorzien is het mogelijk om jouw pre-order kosteloos te annuleren. Neem in dat geval contact met ons op via info@psparts.nl zodat wij jouw pre-order kosteloos kunnen annuleren. Je ontvang je aanbetaling binnen 10 werkdagen terug. 

Het is ook mogelijk om je pre-order voortijdig te annuleren. Wanneer je er zelf voor kiest om jouw pre-order voortijdig te annuleren kun je contact opnemen via: info@psparts.nl . Wij zullen je pre-order annuleren en aan een ander beschikbaar stellen. Je ontvangt je aanbetaling binnen 10 werkdagen terug. Op deze terugstoring houden wij €2,00 administratiekosten in, zie hiervoor ook onze voorwaarden.


Plaats nu een pre-order en betaal slechts 5% aan:

Uitverkocht

Sony PlayStation 5 (Disk Edition)

€ 549,99
Uitverkocht

Sony PlayStation 5 (Disk Edition)

€ 549,99

Verpakkingsinhoud:

  • Draadloze controller
  • 825 GB SSD
  • Basisstation
  • HDMI®-kabel
  • Netsnoer
  • USB C kabel
  • Handleiding
  • ASTRO's PLAYROOM

Speel de nieuwste en beste games op de krachtige PlayStation 5. De PS5 beschikt over hardware die nog betere prestaties levert. Zo zorgt de RDNA2-gpu voor verbluffende en vloeiende beelden, de Zen-processor voor meer rekenkracht en de SSD voor korte laadtijden. Hierdoor beleef je games nog intenser en geniet je langer. Daarbij biedt de console 3D-audio, waarmee je wordt omringd door geluid en precies hoort waar geluiden vandaan komen. Deze versie van de PlayStation 5 beschikt over een diskdrive en biedt je de mogelijkheid om blu-raydiscs af te spelen. 

Verder beschikt de console ook over een nieuwe controller: de DualSense. Deze controller heeft een nieuw ontwerp gekregen met een ingebouwde microfoon en beschikt over diverse nieuwe functies, zoals haptische feedback en adaptieve triggers. De haptische feedback produceert verschillende soorten trillingen, waardoor je bijvoorbeeld het verschil in ondergrond voelt tijdens een racegame. De adaptieve triggers zorgen dat je een specifieke spanning ervaart bij het indrukken van de L2- en R2-triggers. Dit verschil merk je bijvoorbeeld bij het overhalen van een trekker, het afvuren van een pijl of het indrukken van het gaspedaal tijdens het racen.