• Verzending vanaf €1,99
  • Gratis verzending Gem. Enschede

Kan ik nog een PlayStation 5 bestellen?

Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om een pre-order bij ons te plaatsen, je betaald vooraf 5% van het totale bedrag aan. Hiermee ben je verzekerd van een PlayStation 5, zodra wij deze kunnen leveren. Betaal je niet via iDeal of Bancontact? Zorg dan dat jouw betaling binnen twee werkdagen door ons is ontvangen. Wanneer wij na twee werkdagen geen betaling hebben ontvangen zullen wij jouw pre-order annuleren en de pre-order beschikbaar stellen voor een ander.

Onderstaand vind je de beschikbare levermomenten:

Levermoment Verwachte leverdatum Beschikbaarheid
Levering I (november 2020) 19 november 2020 UITVERKOCHT & VOLLEDIG GELEVERD
Levering II (eind december 2020) week 53 (2020) UITVERKOCHT
Levering III (begin 2021) week 10- week 14 (2021) UITVERKOCHT
Levering IV (nog niet bekend) nog niet bekend nog niet beschikbaar

laatste update: 04/12/2020


Ik heb een pre-order geplaatst, wanneer kan ik de PlayStation 5 verwachten?

Allereerst bedankt voor je bestelling! Wij waarderen het enorm dat je er voor hebt gekozen om de PlayStation 5 bij ons te pre-orderen.
Bij het plaatsten van je bestelling heb je gekozen voor een levermoment, onderstaand vind je een overzicht met de verwachte leveringen per levermoment.

Gekozen levermoment Verwachte leverdatum Huidige leveringsindicatie Datum devinitieve levering
Levering I (november 2020) 19 november 2020 GELEVERD 19 - 20 november 2020
Levering II (eind december 2020) week 52 (2020) UITGESTELD naar begin 2021 n.n.b.
Levering III (begin 2021) week 14 (2021) Vooralsnog week 14-16 (2021) n.n.b.
Levering IV (nog niet bekend) n.n.b. zomer 2021 n.n.b.

laatste update 08/01/2020


Kan het zijn dat de PlayStation 5 eerder geleverd wordt? 

Wij hebben een toezegging van een "X" aantal PS5's, hiervan stellen wij er 90% beschikbaar voor een pre-order. Op deze manier hoeven wij niet te veel mensen teleur te stellen wanneer er blijkt dat er toch minder PS5's geleverd worden dan verwacht. Mocht het toegezegde aantal toch geleverd worden zullen wij de overige PS5's uitleveren op de volgende pre-orders. De kans is klein, maar het kan dus zijn dat je jouw PS5 eerder in huis hebt dan verwacht. 


Wanneer betaal ik het restantbedrag? 

Uiterlijk 5 dagen voor levering ontvang je van ons een mail met hierin de laatste gegevens, factuur en betaallink. Het is ook mogelijk om de factuur te voldoen d.m.v. een overboeking. Wanneer het restantbedrag is voldaan zullen wij jouw PS5 leveren op de aangegeven datum.


Hoe wordt ik op de hoogte gehouden?

Deze pagina wordt direct geüpdatet wanneer er nieuwe informatie is, op deze pagina vermelden wij de datums welke ons bekend zijn.

Wanneer een levering dusdanig vertraagd is zullen wij je hiervan per mail op de hoogte brengen. (Houdt je spam ook goed in de gaten!) 
Wanneer de levering van je PS5 bekend is ontvang je hiervan per mail direct een persoonlijk bericht. (Houdt je spam ook goed in de gaten!) 


Ik wil een pre-order annuleren, wat nu?

Het is mogelijk om een pre-order te annuleren, dit kan via: Annuleren pre-order

Wanneer wij (PS Parts) jou niet tijdig van een PS5 kunnen voorzien is het mogelijk om jouw pre-order kosteloos te annuleren. Neem in dat geval contact met ons op via info@psparts.nl zodat wij jouw pre-order kosteloos kunnen annuleren. Je ontvang je aanbetaling binnen 10 werkdagen terug. 

Het is ook mogelijk om je pre-order voortijdig te annuleren. Wanneer je er zelf voor kiest om jouw pre-order voortijdig te annuleren kun je contact opnemen via: info@psparts.nl . Wij zullen je pre-order annuleren en aan een ander beschikbaar stellen. Je ontvangt je aanbetaling binnen 10 werkdagen terug. Op deze terugstoring houden wij €2,00 administratiekosten in, zie hiervoor ook onze voorwaarden.


Plaats nu een pre-order en betaal slechts 5% aan:

Uitverkocht

Sony PlayStation 5 (Disk Edition) - art.14004502

€ 599,99
GRATIS verzending
Uitverkocht

PRE-ORDER Playstation 5 Disk Edition - €599,99
I: Levering 1: 19 november 2020 [UITVERKOCHT & UITGELEVERD]
II: Levering 2: Midden december 2020. [UITVERKOCHT]
III: Levering 3: Begin 2021, datum volgt zodra bekend. [UITVERKOCHT]

Pre-order de PlayStation 5 zodat je hem als eerste in huis hebt. 
Heb je al een pre-order geplaatst, maar heb je je toch bedacht? Annuleren kan tot 2 dagen voor levering.*

Verpakkingsinhoud:

  • Draadloze controller
  • 825 GB SSD
  • Basisstation
  • HDMI®-kabel
  • Netsnoer
  • USB C kabel
  • Handleiding
  • ASTRO's PLAYROOM

Speel de nieuwste en beste games op de krachtige PlayStation 5. De PS5 beschikt over hardware die nog betere prestaties levert. Zo zorgt de RDNA2-gpu voor verbluffende en vloeiende beelden, de Zen-processor voor meer rekenkracht en de SSD voor korte laadtijden. Hierdoor beleef je games nog intenser en geniet je langer. Daarbij biedt de console 3D-audio, waarmee je wordt omringd door geluid en precies hoort waar geluiden vandaan komen. Deze versie van de PlayStation 5 beschikt over een diskdrive en biedt je de mogelijkheid om blu-raydiscs af te spelen. 

Verder beschikt de console ook over een nieuwe controller: de DualSense. Deze controller heeft een nieuw ontwerp gekregen met een ingebouwde microfoon en beschikt over diverse nieuwe functies, zoals haptische feedback en adaptieve triggers. De haptische feedback produceert verschillende soorten trillingen, waardoor je bijvoorbeeld het verschil in ondergrond voelt tijdens een racegame. De adaptieve triggers zorgen dat je een specifieke spanning ervaart bij het indrukken van de L2- en R2-triggers. Dit verschil merk je bijvoorbeeld bij het overhalen van een trekker, het afvuren van een pijl of het indrukken van het gaspedaal tijdens het racen.

 

I= Levering 19 november 2020 op basis van besteldatum. First in, firts out.  Wegens de verwachte drukte levering uiterlijk 21 november 2020. Pre-order kan tot 17 november kosteloos geannuleerd worden.
II= Levering midden december 2020, exacte datum volgt zodra bekend. Huidige indicatie: week 53 2020.
III= Datum levering nog niet bekend. Huidige indicatie: week 14 2021 .