• Verzending vanaf €2,49
  • Gratis verzending Gem. Enschede

Leveringsinformatie

Allereerst hartelijk bedankt voor je bestelling!

Je hebt een email ontvangen met de verzendbevestiging en je bent nu vast benieuwd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Op deze pagina proberen wij je per verzendpakket een beeld te geven van de levertijden.

 

Verzendpakket basic

Voor de Nederlandse adressen geldt een levertijd van 1-3 werkdagen, hierbij tellen wij de dag van bestellen niet mee. Voor de Belgische adressen geldt een levertijd van 3-8 werkdagen, ook hier tellen wij de dag van bestellen niet mee.

Je bestelling is helaas niet te volgen via een track & tace link, wel zal je een (aparte) email ontvangen van onze partner “SendCloud”. SendCloud zal een indicatie aangeven van de verwachte leverdatum.

Je hoeft niet thuis te blijven, je bestelling past gewoon door de brievenbus.


Verzendpakket basic+

Voor de Nederlandse adressen geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, hierbij tellen wij de dag van bestellen niet mee.

Je bestelling is ook te volgen via een track & tace link welke je via een (aparte) email zult ontvangen van onze partner “SendCloud”. SendCloud zal de verwachte leverdatum weergeven.

Je hoeft niet thuis te blijven, je bestelling past gewoon door de brievenbus.


Verzendpakket luxe

Voor de Nederlandse adressen geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, hierbij tellen wij de dag van bestellen niet mee. Voor de Belgische adressen geldt een levertijd van 2-3 werkdagen, ook hier tellen wij de dag van bestellen niet mee.

Je bestelling is ook te volgen via een track & tace link welke je via een (aparte) email zult ontvangen van onze partner “SendCloud”. SendCloud zal de verwachte leverdatum weergeven.

Je bestelling past helaas niet door de brievenbus, om jouw bestelling in ontvangst te nemen zul je dus aanwezig moeten zijn op het doorgegeven adres. Ben je niet thuis? Via de track & trace link vind je de laatste informatie m.b.t. jouw bestelling.


Gratis verzending gemeente Enschede

Past je zending door de brievenbus? Dan ontvang je je bestelling binnen 1-2 werkdagen, hierbij tellen wij de dag van bestellen niet mee. Past jouw bestelling niet door de brievenbus? Dan nemen wij binnen 24u na plaatsen van de bestelling contact met je op om een aflevermoment te plannen.
Hierbij werken wij met een planning van één week (ma t/m zo).

Afhalen

Heb je er voor gekozen om jouw bestelling bij ons af te halen? Je ontvangt een aparte email met een aantal mogelijke dagen/tijden om jouw bestelling op te halen.

Houdt ook de ongewenste email / spam in de gaten!

 

Meer informatie over onze levertijden vind je hier